enda

Christian Bo Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
In Absentia 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Low loader DK/Spillefilm
Kristian 2009 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.