enda

China Åhlander

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Valhalla 2019 Produktionsleder (Sverige) DK/Spillefilm
Spise sove dø 2012 Producer U/Spillefilm
Beyond 2011 Location manager U/Spillefilm
Sky 2010 Location scout DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Location-assistent (Sverige) DK/Spillefilm
Doxa 2005 Location manager U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.