enda

Cheech Marin

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Paulie 1998 Ignacio U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Rome Posar U/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Tito (original version) U/Spillefilm
Cheech og Chong på potten 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Kaptajn Gulskæg 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Hampen brænder 1982 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Så du røgen? 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.