enda

Cathrine Odgaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Noia 2020 Klipper Tv-serie
Kaptajnens skygge – Christopher Juul-Jensen 2019 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Fodbolddommeren 2018 Producer, Klipper DK/Kort fiktion
Fædre og sønner 2018 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Helleflynder 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Klipper, Producer DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Klipper, Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.