enda

Bodil Kjærhauge

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De arktiske kameler 2019 Manuskriptforfatter, Klipper U/Dokumentarfilm
De arktiske kameler (oversigt) 2019 Manuskriptforfatter, Klipper Dokumentarserie
De arktiske kameler 1:3 2019 Manuskriptforfatter, Klipper Dokumentarserie
De arktiske kameler 2:3 2019 Manuskriptforfatter, Klipper Dokumentarserie
De arktiske kameler 3:3 2019 Manuskriptforfatter, Klipper Dokumentarserie
Håbet 2018 2. klipper Tv-serie
I fars hænder 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Børnesoldatens nye job 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Svindlerne 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 B-klipper DK/Spillefilm
Den store prøve 2014 Klip DK/Kort fiktion
Loftet 2014 Klip DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Everything's Gonna Be Pink 2013 Klipper U/Spillefilm
Tyveriet af Afrika 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Waiting for Phil 2012 Klipper DK/Kort fiktion
I'm going to change my name 2012 Klipper U/Spillefilm
Fjorten år og to nætter 2011 Klip DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Klip DK/Spillefilm
Dreng 2011 Klipper DK/Spillefilm
ID:A 2011 Klipper DK/Spillefilm
Præsidenten 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Rosa fra Rouladegade 2010 Klip Tv-serie
Broderskab 2010 Klipper DK/Spillefilm
Original 2009 Klip DK/Spillefilm
Megaheavy 2009 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Dig og mig 2008 Klip DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Klip DK/Spillefilm
Panser 2008 Klip DK/Kort fiktion
Om natten 2007 Klip DK/Kort fiktion
Occupations 2007 Klip DK/Kort fiktion
Mr. Poxycat & Co. 2007 Klip Tv-serie
Den lille fiskerinde 2007 Klip DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Marts 2007 Klipper DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Klip DK/Spillefilm
Smiling in a Warzone 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Emmalou 2006 Klip DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 B-klipper DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 B-klipper DK/Spillefilm
Instinkt 2006 Klipper DK/Kort fiktion
Manderlay 2005 2. klipper DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 B-klipper DK/Spillefilm
Mellem rum 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Dogville 2003 1. klippeassistent DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.