enda

Bo Riemer

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hjerteafdelingen 2002 Lys Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Lys Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Belysningsmester Tv-serie
Time out 1988 Lys DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Lys DK/Spillefilm
Kloden rokker 1978 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
I din fars lomme 1973 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Lys DK/Spillefilm
Operation Kirsebærsten 1972 Lys DK/Kort fiktion
Far til fire i højt humør 1971 Lys DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Lys DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Lys DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Grip DK/Spillefilm
Christa 1971 Grip U/Spillefilm
Smuglerne 1970 Lys Tv-serie
Mordskab 1969 Lys DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Lys, Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.