enda

Bo Jonsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kuropholdet 1999 Manus U/Spillefilm
Den ufrivillige golfspiller 1991 Producer U/Spillefilm
Dæmoner 1986 Produktion U/Spillefilm
Selskabsrejsen 2 1985 Producer U/Spillefilm
Når ravnen flyver 1984 Producer U/Spillefilm
Montenegro 1981 Producent U/Spillefilm
Bomsalva 1978 Producent U/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Produktion U/Spillefilm
Jack 1976 Produktion U/Spillefilm
Vi er vel kammerater 1976 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.