enda

Birgit Jensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Assisterende producer Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Assisterende producer Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Assisterende producer Tv-serie
Sort mandag 1984 Jane Adler DK/Eksperimentalfilm
Bamses billedbog 1983 Assisterende producer Tv-serie
Torvet 1981 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.