enda

Bertel Abildgaard

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lånerne 1997 Betjent Steady U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Jesper U/Spillefilm
Underholdningschefen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elsker, elsker ikke 1995 Flyttemand DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Hovedbane-tyr DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Kajs ven DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Røver DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.