enda

Benny Box

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Herrens veje 2 2018 Titelsekvens Tv-serie
Klassens jul 2017 Grafik Tv-serie
Mit 50/50 liv 2016 Klippeassistent Tv-serie
Bedrag 2 2016 Klipper (titelsekvens) Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Logo design U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Grafik DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Grafik DK/Spillefilm
Radio Karen 2011 Grafik Tv-serie
Præsidenten 2011 Grafik og animation DK/Dokumentarfilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Grafik og titelsekvens DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Titelsekvens, Baggrunde DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Plakat artwork DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Grafisk design DK/Spillefilm
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Grafik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.