enda

Ben Van Os

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Libertine 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pige med perleørering 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
It's all about love 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
The Baby of Mâcon 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Orlando 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prospero's books 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drowning by numbers 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.