enda

Behrouz Bigdeli

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sundays 2014 Cigarette guy DK/Kort fiktion
The Weight of Elephants 2013 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Dinosaurs Will Die 2009 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Snooze 2008 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Besøget 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Ungdoms Juryens Pris 2011 Odense Internationale Film Festival 2011 Til alle mine venner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Karlovy Vary International Film Festival 2012-06-29 Til alle mine venner
Aarhus, Nordisk Panorama 2011-09-23 Til alle mine venner
Odense Internationale Film Festival 2011-08-22 Til alle mine venner
Guanajuato International Film Festival 2011-07-22 Til alle mine venner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.