enda

Baltasar Kormákur

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Adrift 2018 Instruktion U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Instruktion U/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Producer U/Spillefilm
2 Guns 2013 Instruktion U/Spillefilm
Contraband 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dybet 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Brúðguminn 2008 Instruktion U/Spillefilm
Jar City 2006 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
A Little Trip To Heaven 2005 Instruktion
Havet 2002 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
101 Reykjavík 2000 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Universets engle 2000 Óli U/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Baddi U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.