enda

Axel Houlgaard

(1891 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste vinter 1960 Krogæst DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Cykelhandler Thomsen DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Bogbinder DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Medlem af svensk kommunalbestyrelse DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Mand ved luftgyngen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.