enda

Asbjørn Krogh Nissen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 Stemme DK/Dokumentarfilm
X 2016 Wheelchair Man DK/Kort fiktion
Det mindste kongerige i verden 2015 Troldmester Pokus Tv-serie
Midtimellem 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Morten Tv-serie
Copenhagen 2014 Ivan U/Spillefilm
Outpost 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Sovjetisk soldat DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Ung fyr DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.