enda

Asbjørn Høgstad Kelstrup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvis du vidste 2021 Producer DK/Kort fiktion
Hunger 2020 Producer DK/Kort fiktion
Vægge af beton 2019 Producer DK/Kort fiktion
Krokodilletårer 2019 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Nøcken 2018 Producer DK/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Night of the Living Dicks Co-producer U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.