enda

Annette Nørregaard-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Line producer, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
I Danmark er jeg født 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
To kvinder 2001 Producer DK/Kort fiktion
Bye Bye Blue Bird 1999 Produktion DK/Spillefilm
Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
Ogginoggen 1997 Producer DK/Kort fiktion
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Hædrende Omtale, Ecumenical Jury 1999 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1999 Bye Bye Blue Bird
NDR, Förderpreis 1999 Lübeck, Nordische Filmtage 1999 Bye Bye Blue Bird
VPRO Tiger Pris 2000 Rotterdam, International Film Festival 2000 Bye Bye Blue Bird
Speciel Omtale 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 I Danmark er jeg født
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter
Lithuania Scanorama Film Forum 2003-11-10 Bye Bye Blue Bird
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 To kvinder
Zagreb Motovun Film Festival 2001-07-31 Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter
Warsaw International Film Festival 2000-10-05 Bye Bye Blue Bird
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Bye Bye Blue Bird
Karlovy Vary International Film Festival 2000-07-05 Bye Bye Blue Bird
Göteborg International Film Festival 2000-01-28 Bye Bye Blue Bird
Rotterdam, International Film Festival 2000-01-26 Bye Bye Blue Bird
Amsterdam, IDFA 1999-11-24 Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter
Lübeck, Nordische Filmtage 1999-11-04 Bye Bye Blue Bird
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1999-10-08 Bye Bye Blue Bird
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 1999-08-21 Bye Bye Blue Bird
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.