enda

Anne Mette Bo Drivsholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hemmeligheden 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Sommer 2008 Produktionsdesign Tv-serie
Wallander 2008 Art director Tv-serie
Mellem brødre 1997 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Y's fantom farmor 1996 Scenograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.