enda

Anne Clavering

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Venner for altid 1987 Scripter DK/Spillefilm
Venner forever 1985 Scripter DK/Kort fiktion
Magten er sød 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Alt på et bræt 1977 Scripter DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Casting DK/Spillefilm
Skyttelavet 1975 Klip DK/Dokumentarfilm
Ø 1973 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Mig og mafiaen 1973 Scripter DK/Spillefilm
Sammen er vi stærke Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.