enda

Angelina Colom

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dinosaurs Will Die 2009 Sara DK/Kort fiktion
Panser 2008 Ung mor DK/Kort fiktion
Snooze 2008 Scenograf, Kostumier DK/Kort fiktion
Fastelavn 2007 Sminkør DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Sminkør DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Sminkør DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Makeup assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.