enda

Andrew MacDonald

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ex Machina 2015 Producer U/Spillefilm
Dredd 2012 Producer U/Spillefilm
Sunshine 2007 Produktion U/Spillefilm
28 dage senere 2002 Producer U/Spillefilm
The Beach 2000 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Et ikke helt almindeligt liv 1997 Producer U/Spillefilm
Trainspotting 1996 Producer U/Spillefilm
Mord mellem venner 1994 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.