enda

Anders Bierberg Hald

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Concept artist DK/Spillefilm
Bertram finder hjem 2016 Art director DK/Kort fiktion
Albert 2015 Texture & Shading, 2D color design, Shading DK/Spillefilm
Børnenes verden 2013 Baggrunde DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Art director, Baggrunde DK/Spillefilm
Implosion 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.