enda

Allan Funch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 B-klipper Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 B-klipper Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 B-klipper Dokumentarserie
Det stærkeste barn 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Escapar, den tilbagevendende drøm 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Dreams or Demons 2015 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Nede under overfladen 2015 Special effect DK/Kort fiktion
For det fælles bedste 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 DIT DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.