enda

Alexander Clement

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Maskestemme DK/Spillefilm
Historien om Danmark 2017 Medvirkende Tv-serie
Ever Since The Fire Went Out 2016 Mark DK/Kort fiktion
Snakken 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Telefonsvareren DK/Kort fiktion
10:01 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Afveje 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.