enda

Alexander Bak Sagmo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lyden af uventet død 2019 Instruktion, Manuskriptforfatter, Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Instruktion, Manuskript, Executive producer DK/Spillefilm
Til Stede 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Hvad vi gør med kvinderne 2012 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Bang Shitty Bang Bang 2012 David DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.