enda

Alan Howarth

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mørkeleg 1996 Musik DK/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Musik U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Musik U/Spillefilm
Christine 1983 Musik U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Musik U/Spillefilm
USS Nimitz ... forsvundet i Stillehavet 1980 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.