enda

Aksel Stevnsborg

(1896 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Laila Løvehjerte 1972 Betjenten Tv-film
Uden fast bopæl 1963 Medvirkende Tv-film
Domsafsigelsen 1961 Medvirkende Tv-film
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Paw 1959 Medvirkende DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Taxakunde DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Oplæser i radioen DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Tjener DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Kriminalbetjent, der følger efter Troels DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Tysk Konsul DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Holm, inspektør DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.