enda

Aase Schmidt

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
For lidt og for meget 1983 Instruktion Tv-film
Sonjas jul 1982 Produktion Tv-film
Krigsdøtre 1981 Instruktion Tv-serie
Verden er fuld af børn 1980 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Døren er åben 1977 Instruktion Tv-film
Der var krig i verden 1977 Medvirkende Tv-serie
Kærlighed for amatører 1974 Instruktion Tv-film
Familien Christensen 1974 Medvirkende Tv-serie
Smil mand! 1972 Instruktion, Drejebog DK/Spillefilm
Sonja på Bornholm 1969 Produktion Tv-serie
Sonja 1968 Produktion Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.