enda

Smoke for inspiration

Henrik Capetillo, Danmark, 1996

5 min.DK/Eksperimentalfilm

Henrik Capetillo har i de seneste år udført en række små, næsten utilitaristiske videoværker, der i ganske enkle sætstykker beskriver og kommenterer kunstnerens arbejdsproces. I sammenhæng fungerer de som metasproglige udsagn om nutidskunstens udtryksformer, som her i »Smoke for Inspiration«, der med sit flygtige materiale giver et pulserende bud på skulpturbegrebet.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Smoke for inspiration
Dansk titel Smoke for inspiration
Andre titler Spin-off Vol. 1: Kunst og Video i Danmark, Spin-off Dansk og europæisk kunstvideo i halvfemserne - En videoantologi i to dele
Emneord Videokunst, Kunst, Capetillo, Henrik, 1990-1999, Danmark
Instruktør Henrik Capetillo
Produktionsland Danmark

Instruktion

Instruktion Henrik Capetillo

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.