enda

A Colombian Family

Tanja Wol Sørensen, Danmark, 2019

80 min.DK/Dokumentarfilm

Underskrivelsen af fredsaftalen i Colombia efter mere end 50 års væbnet konflikt, bliver begyndelsen for en families rejse mod genforening. Men efter 12 år alene i eksil i Cuba vil Yira bare have sin familie omkring sig. Hun har mistet troen på en lys fremtid i Colombia og bebrejder sin mor, Ruby, med sin utrygge barndom i skyggen af Rubys store politiske engagement. Ruby har viet sit liv til at kæmpe for sit hjemland og har svært at give slip på den politiske aktivisme og vende sig mod familien. Deres forhold er skrøbeligt og de modsatrettede agendaer skaber en kløft mellem dem. Spørgsmålet om de skal blive og kæmpe eller rejse væk sammen og blive til en familie, flettes ind i fortællingen om Colombias historie og den komplekse rejse mod fred.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel A Colombian Family
Dansk titel A Colombian Family
Andre titler A Colombian Family
Instruktør Tanja Wol Sørensen
Producer Rikke Tambo Andersen
Fotograf Tanja Wol Sørensen, Maggie Olkuska
Klipper Claudio Hughes
Lyd Sune Kaarsberg
Komponist Sophia Maj
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Bullitt Film
Internationalt salg Bullitt Film ApS / Wildersgade 32, 1. sal / 1408 København K / t +45 2612 5001 / c +45 40373031 / info@bullittfilm.dk / www.bullittfilm.dk

Selskaber

Produktionsselskab Bullitt Film
Med støtte fra New Danish Screen

Instruktion

Instruktion Tanja Wol Sørensen
Konsulent Camilla Nielsson

Produktion

Producer Rikke Tambo Andersen
Executive producer Vibeke Vogel

Foto

Fotograf Tanja Wol Sørensen
Fotograf Maggie Olkuska

Klip

Klipper Claudio Hughes

Musik

Komponist Sophia Maj

Lyd

Tonemester Sune Kaarsberg

Visual effects

Grading Sandra Klass
Online Sebastian Anton Munk

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.