enda

Klub kranium

Frigge Fri, Danmark, 2021

80 min.DK/Dokumentarfilm

Den 20-årige Josephine har aldrig følt sig som en del af fællesskabet i den lille by i Nordjylland hun er vokset op i. I sin søgen efter samhørighed har hun i Goth-kulturen fundet sine to venner - den ekspressive maximalist med det selvopfundne navn Mareridt og den reflekterende og kristne Jay. Bevæbnet med kranier, mørk make-up og vilde outfits kæmper det gotiske trekløver for at frigøre sig fra ensomhed og indre dæmoner. Sammen skaber de et beskyttet rum, hvor de frit, legende og uforstyrret kan støtte hinanden i deres søgen efter at finde et sted, både i dem selv og i verden, hvor de hører til. Men da Josephine forelsker sig hovedkulds i den noget ældre Jan trues det dyrebare venskab.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Klub kranium
Dansk titel Klub kranium
International titel Dark Blossom
Instruktør Frigge Fri
Producer Mathilde Hvid Lippmann
Medvirkende Josephine, Mareridt, Jay
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Made in Copenhagen
Internationalt salg Made in Copenhagen ApS / Ryesgade 106A, 2. / 2100 København Ø / t +45 2623 6351 / faber@madeincopenhagen.dk / www.madeincopenhagen.dk
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Produktionsselskab Made in Copenhagen

Instruktion

Instruktion Frigge Fri

Produktion

Producer Mathilde Hvid Lippmann

Medvirkende

Medvirkende Josephine
Medvirkende Mareridt
Medvirkende Jay

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.