Krigsfotografen

Fotografen Jan Grarup i krigszonen. (Foto: Good Company Pictures).
LAV ET ARRANGEMENT. Portrætfilmen om fotografen Jan Grarup kan nu vises på bibliotekerne. Filmens instruktør Boris B. Bertram kan bookes til at komme og holde oplæg om, hvordan filmen blev til, og hvilke udfordringer og overvejelser han havde undervejs.

Jan Grarup er anerkendt som én af verdens bedste krigsfotografer. Hans ambitioner om at skildre virkeligheden i nogle af verdens farligste krige og katastrofeområder er svære at kombinere med livet hjemme i Danmark, hvor han får ansvaret for fire børn, da hans ekskone rammes af kræft. Filmen bringer os helt tæt på hans kontrastfyldte balancegang mellem sit livsfarlige job i en krigszone, og sit forsøg på at være til stede og skabe en tryg hverdag for sine nærmeste.

Book filmens instruktør:
Boris B. Bertram kan bookes til foredrag og debatoplæg.
Mail: boris.bertram@gmail.com /Tlf. 31138844.

Instruktør Boris B. Bertram har været igennem mange oplevelser og udfordringer, før filmen blev færdig.
Publikum kan se frem til et interessant oplæg, bl.a. om de valg han har truffet undervejs, og om hvordan han ser sammenhængen mellem filmen om ham i forhold til andre skildringer af den kendte fotograf. 

Bøger:
Jan Grarup har medvirket til mange bøger. Den seneste er 'Hvor jernkorsene gror: En krigsfotografs erindringer' fra 2019.

Filmens trailer