Gavekort til Cinemateket

Glæd venner og familie med en anderledes filmoplevelse og giv dem et gavekort til Cinemateket. Med 70 film om måneden, er der noget i programmet for enhver smag.

OBS!

Grundet COVID-19 og den midlertidige lukning af Cinemateket kan vi p.t. ikke sende gavekort. Skulle du alligevel have lyst til at støtte os og købe et gavekort til stærke filmoplevelser i den forhåbentlig nære fremtid, så bliver dit gavekort ekspederet lige så snart, vi klar til at åbne Cinemateket op på ny.

Gavekortet kan både bruges til billetter eller til et medlemskab af Cinemateket - og du bestemmer selv, hvilket beløb, det skal lyde på (dog min. 100 kr.).

Vi sender gavekortet af sted den førstkommende hverdag efter bestilling, og kan sende det direkte til modtageren, hvis du ønsker det. Du kan også ved bestilling skrive et kort med en personlig besked til modtageren, som vi sender med.

Gavekort til Cinemateket har tre års gyldighed og kan købes her eller i vores billetsalg. Ved levering tillægges et post- og ekspeditionsgebyr på kr. 25.