Leonard Cohen: I'm Your Man

En skare af prominente fans fremfører deres favorit Leonard Cohen-sange ved et hyldestshow for den canadiske sanger, digter og inspirator i Sydneys Operahus 2005: Nick Cave ’Suzanne’, Rufus Wainwright ’Hallelujah’, Jarvis Cocker ’Death of a Ladies Man’ for bare at nævne et par stykker. Og ophavsmanden selv træder frem på podiet med U2 som backingband i ’The Tower of Song’. Liveshowet er et scoop, men det er den altid velovervejede Cohen også, når han mellem koncertklippene toner frem på lærredet og fortæller om sit liv, sin kunst og om at udskifte sin dagligdag med et Zen-kloster i Californien.

’I’m Your Man’ præsenteres i anledning af udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything, som kan opleves på Kunstforeningen GL STRAND og i Nikolaj Kunsthal frem til 13. april 2020. Cinemateket viser Cohen-film gennem hele perioden.

Morten Tang, programredaktør / Cinemateket

Leonard Cohen: I'm Your Man

Instruktør: Lian Lunson

En skare af prominente fans fremfører deres favorit Leonard Cohen-sange ved et hyldestshow for den canadiske sanger, digter og inspirator i Sydney Operahus 2005: Nick Cave ’Suzanne’, Rufus Wainwright ’Hallelujah’, Jarvis Cocker ’Death of a Ladies Man’ for bare at nævne et par stykker. Og ophavsmanden selv træder frem på podiet med U2 som backingband i ’The Tower of Song’. Liveshowet er et scoop, men det er den altid velovervejede Cohen også, når han mellem koncertklippene toner frem på lærredet og fortæller om sit liv, sin kunst og om at udskifte sin dagligdag med et Zen-kloster i Californien.


Appearances: Leonard Cohen, Martha Wainwright, Rufus Wainwright, Nick Cave, Antony Hegarty, Bono, Jarvis Cocker

USA, 2005
DCP, 105 min.
Engelsk dialog
Tilladt for alle

Datoer