Labyrinth / Drive-In d. 23. maj

Velkommen til Cinematekets og Meyers pop-up drive-in-biograf i Nordhavn!

Meyers kokke fra Restaurant SULT griller og friterer 'on location', og drive-in-biografmenuen byder på en rejse verden rundt i form af tre retter og en læskedrik. Menuen følger snarest!

Samlet pris for film + menu: 295 kr. per person.

Filmvisningen foregår på adressen Nordsøvej 11, 2150 Nordhavn (foran Tunnelfabrikken). Pladsen åbner kl. 20.00, og der er filmstart kl. 21.30. Kun adgang i bil.

For yderligere praktisk information, se venligst vores FAQ her på hjemmesiden (nederst i seriepræsentationen).

Labyrinten til troldkongens slot

Instruktør: Jim Henson

David Bowie har vildt, bobbet 80'er-hår og højtaljede leggings som den finurlige, dansende og syngende Troldkonge Jareth i Muppet Show-skaberen Jim Hensons kultdyrkede eventyrfilm.

Teenageren Sarah (Jennifer Connelly) kæmper med at få sin lillebror til at sove, men kommer i desperation til at påkalde Troldkongen, der tager lillebroren med til sit labyrint-omkransede slot. Hvis Sara ikke finder ham før midnat, bliver han forvandlet til en goblin. Af sted det går!

'Labyrinth' er på den ene side veloplagt humor og action til børn og nostalgikere – men henvendt til unge og voksne rummer den også et velfungerende lag, der handler om alt det, voksenlivet indbærer på godt og ondt. Med ordene "Falling in love/As the world falls down" synger Bowie sine kærlighedslængsler ud med lige dele charme og patos.

Bemærk, at vi ikke viser filmen i den eftersynkroniserede danske version, men derimod i original engelsk version med danske undertekster.


Appearances: David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud, Shelley Thompson

Original titel: Labyrinth
Storbritannien, USA, 1986
DCP 4K, 101 min.
Engelsk dialog
Tilladt for alle

Datoer

Film i serien – POP-UP DRIVE-IN-BIO I NORDHAVN