Ingen er fuldkommen / Drive-In d. 28. maj

Velkommen til Cinematekets og Meyers pop-up drive-in-biograf i Nordhavn!

Meyers kokke fra Restaurant SULT griller og friterer 'on location', og drive-in-biografmenuen byder på en rejse verden rundt i form af tre retter og en læskedrik. Menuen følger snarest!

Samlet pris for film + menu: 295 kr. per person.

Filmvisningen foregår på adressen Nordsøvej 11, 2150 Nordhavn (foran Tunnelfabrikken). Pladsen åbner kl. 20.00, og der er filmstart kl. 21.30. Kun adgang i bil.

For yderligere praktisk information, se venligst vores FAQ her på hjemmesiden (nederst i seriepræsentationen).

Ingen er fuldkommen

Instruktør: Billy Wilder

De to arbejdsløse musikere Joe (Tony Curtis) og Jerry (Jack Lemmon) bliver tilfældigt vidner til et gangster-opgør og må skifte identitet og forlade det vilde Chicago. De får arbejde i Sweet Sues kvindeband, så det er som Daphne og Josephine, at de stiger på toget til Florida. Da de forlader det igen, har de begge mistet deres hjerte til bandets forsanger Sugar Cane (Marilyn Monroe). Slutreplikken – som samtidig er den danske titel – er for længst gået over i historien.

Hollywoods store komedieinstruktør og menneskekender Billy Wilder orkestrerer på fornem vis det omfangsrige plot og blander satire, parodi og forfinet komik til en perle af en film, som skinner mere og mere med årene.


Appearances: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon, George Raft, Pat O'Brien

Original titel: Some Like It Hot
USA, 1959
DCP, 122 min.
Engelsk dialog
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – POP-UP DRIVE-IN-BIO I NORDHAVN