Børnebio på kurdisk - med tosproget underholdning

I samarbejde med den kurdiske børne-tv-station Zarok TV inviterer vi for første gang til biografen med kurdiske tegnefilm. Vi viser Zarok TV’s egne animationer samt den korte animation Lulu Dotaway af dansk-kurdiske Snobar Avani. Efter filmene vil to undervisere i modersmålsundervisning samle børnene på gulvet i salen og tale med om film og sprog.

Filmene er dels med kurdisk tale og dels uden tale. Sessionen i salen forventes at vare i alt ca. 90 minutter og fortrinsvist foregå på kurdisk - men dansktalende gæster skal nok blive taget godt imod også.

Billetpris: 30 kr. for voksne - fri entré for børn under 14 år ifølge med voksne.

Efter film-delen inviteres børn og forældre til kaffe, saftevand og hjemmebagte boller i Asta Bar, hvor underholdningen vil fortsætte. Her vil Snobar Avani også være til stede for at tale med forældre og børn.

Nikil û Gevez, Piya, Pinik

Instruktør: Zarok TV

I samarbejde med den kurdiske børne-tv-station Zarok TV inviterer vi for første gang til biografen med kurdiske tegnefilm. Vi viser Zarok TV’s egne animationer samt den korte animation Lulu Dotaway af dansk-kurdiske Snobar Avani.Kendes ikke, 45 min.
Uden dialog
Tilladt for børn over 15 år

Lulu DotAway

Instruktør: Snobar Avani

I en by, hvor alle har prikker, er Lulu centrum for opmærksomheden. Hun har nemlig de mest skønne prikker. Hun danser gennem torvet, mens alle klapper. Men lige pludselig begynder hun at miste sine prikker – en efter en. Hvordan vil Lulu have det nu? Lulu DotAway er en selvstændig og musikalsk kort-animation.Danmark, 2020
Kendes ikke, 7 min.
Uden dialog
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Kurdisk Filmfestival 2020