Made In Voyage

Joey Schusler, Wiley Kaupas, 2020

Hvem har ikke drømt om at sætte deres liv på pause for at tage på et eventyr, hvor kun fantasien sætter grænserne for, hvad der er muligt? En tur, hvor tiden står stille – langt væk fra ansvar, sociale aftaler og smartwatches i nutidens hektiske livsstil.

I 'Made in Voyage' gør Cody og Kellyn denne drøm til en realitet. De elsker begge at stå på ski og tilbringe tid i det fri, og de drømmer ofte om at suse rundt i uberørt puddersne. Derfor vælger de det enkle liv uden komplikationer. Og for at opnå ubegrænset frihed rejser de tilbage i tiden for at hente den ideelle rejsekammerat.

Parret finder og renoverer en gammel skolebus fra 1960'erne – den vigtigste ingrediens til en ultimativ biltur! Men vedligeholdelsen af deres hjem på hjul holder de to vandrere på tæerne under hele rejsen, og de må være opfindsomme og improvisere. I deres søgen efter en alternativ livsstil tager eventyret form: Fra vildmarken i Colorado til Rogers Pass nær Revelstoke og gennem verdens bedste sne i Utah. Et eventyr, hvor solopgange og solnedgange sætter tempoet langt fra nutidens sociale normer.

Det er et eventyr fyldt med utrolige møder, uberørt sne og masser af sjov.

Nordisk premiere på NAFF


Medvirkende: Cody Cirillo, Kellyn Wilson, Thomas Delfino, Micah Evangelista, Ian Hamilton
Instruktør: Joey Schusler, Wiley Kaupas
USA, 2020
DCP, 25 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Nordic Adventure Film Festival

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>