Gratis bog-talk: Friheden til at gøre hva' fuck man vil

Diverse, 2020

"Du skal forstå Filmværkstederne, hvis du vil forstå dansk film," siger filmskaber og forfatter Sebastian Cordes, der den 19. november udkommer med bogen 'Friheden til at lave hva' fuck man vil'.

Bogen handler om de seneste fem årtiers undergrundsfilm lavet på de danske filmværksteder.

Gennem 19 interviews med en række danske filmskabere og en håndfuld essays om film- kultur- og pophistorie, kommer blandt andet historien om Thomas Vinterbergs afsky over for sin første film, Master Fatmans B-films sci-fi 'Gayniggers From Outer Space', om den stadig forbudte film 'John L.', hvor en narkoman dør af en overdosis foran kameraet, og Michael Kvium og Christian Lemmerz’ kunstneriske voodoo-filmeksperimenter.

I dagens anledning byder vi på et glas vin i Asta Bar, mens Sebastian Cordes i samtale med Lars Movin fortæller om arbejdet med bogen. Af corona-hensyn er arrangementet kun for siddende gæster, og selv om det er gratis, er billet påkrævet.

'Friheden til at gøre hva’ fuck man vil' udkommer den 19. november på Filmværkstedets forlag. Bogen vil kunne købes i Cinematekets boghandel og under bog-talken - og derefter hos udvalgte boghandlere i resten af landet.Instruktør: Diverse
Danmark, 2020
Kendes ikke, 45 min.
Dansk tale
Tilladt for børn over 15 år

SE OGSÅ

Datoer

Film i serien – Dansk undergrund 1970-2020

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>