Echo

Amikam Kovner, Assaf Snir, 2018

De har været gift i 15 år. Ella and Avner. Udadtil det perfekte par. Men ved et tilfælde finder Avner ud af, at hans kone er ham utro. I stedet for at konfrontere hende med sin opdagelse, begynder han at optage hendes telefonsamtaler. Han lytter til dem som en gal for at finde mening, hentydninger, afsløringer og ikke mindst årsager.

’Echo’ er en medrivende, spændingsmættet og næsten gyseragtig film om det mest almindelige – parforholdet. Men den er også en både gribende og nødvendig skildring af det hverdagsliv og det rum, parforholdet befinder sig i: Balancerende mellem det individuelle menneskes vej og det mentale og fysiske fællesskab, som relationen består af. Avner troede, han vidste alt om den kvinde, han har delt 15 år med. Det ryster hans verden grundlæggende at opdage, at han ved meget lidt – og måske forstår endnu mindre.

Historien, der udspiller sig mellem disse to mennesker, er fintunet til fingerspidserne. Skuespil, lydarbejde og musik blev nomineret ved Israeli Film Academy Awards, og ’Echo’ er israelsk spillefilm på internationalt niveau.


Medvirkende: Yoram Toledano, Yael Abeccassis, Guri Alfi, Aliza Rosen, Ilanit Ben-Yaakov
Instruktør: Amikam Kovner, Assaf Snir
Israel, 2018
DCP, 98 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Copenhagen Jewish Film Festival 2020

Aktuelle film i Cinemateket