Børnebiffen: Året rundt

Diverse,

Oplev årstiderne skifte med BUSTER, og tag med på en forunderlig rejse gennem efterår, vinter, forår og sommer i løbet af bare en halv time. Undervejs stifter I bekendtskab med naturens vilde fænomener og de fire forskellige årstider, så vejrudsigten melder både snevejr, blæst og dejligt solskin!
4 film, Samlet spilletid: 31 min.

November
Efteråret er kommet, og langs et lille vandløb er de små dyr allerede ved at gøre sig klar til vinteren. En fin lille tegnefilm, der skildrer årstidernes ændringer og konsekvenser for de mindste dyr og kryb.
Instr.: Marjolaine Perreten, Frankrig 2016, 4 min.
Org.titel: Novembre

Den første sne
En eventyrlig stop-motion animation om et lille pindsvin, der uventet vågner fra sin vintersøvn. Det nysgerrige pindsvin forlader dens hule, for at komme op og se den smukke nattehimmel, men pludselig falder der så meget sne, at den ikke kan finde tilbage.
Instr.: Lenka Ivancíková, Tjekkiet 2016, 14 min.
Org.titel: První sníh

Små skovfortællinger
En lille ræveunge går på opdagelse i skovens mange muligheder og møder nogle af de andre beboere. Med næsen på sporet snuser den sig i gennem marker, blomster og blæsevejr for til sidst at finde frem til det den leder efter.
Instr.: Veronika Fedorova, Rusland 2017, 3 min.
Org.titel: Small Forest Stories

Farvel, Balthazar
Fugleskræmslet Balthazar hører en fortryllende lyd i en muslingeskal. En lyd så vidunderlig at han er villig til at efterlade alt i jagten på at høre lyden igen. Balthazar tager på en rejse så lang, at årstiderne skifter og det barske vejr får sat sine spor på det skrøbelige fugleskræmsel.
Instr.: Rafael Sommerhalder, Schweiz 2016, 10 min.
Org.titel: Au Revoir BalthazarOriginal titel: Børnebiffen: Året rundt
Instruktør: Diverse
Frankrig, Tjekkiske Republik, Rusland, Schweiz,
DCP, 29 min.
Danske undertekster
Tilladt for alle

Datoer

Film i serien – BUSTER Børnebiffen