Becoming a Guide

Alexander Hick, 2020

Vær konstant opmærksom på potentielle farer, forstå dine egne og gruppens fysiske og mentale begrænsninger, vurder risici, og afvej terrænet nøje. At være bjergguide handler om at lede andre gennem bjergene på en spændende, men alligevel sikker måde. Og det er præcis, hvad Bianca og Finn håber at gøre, når de bliver færdige guider.

De to aspirerende bjergguider er påbegyndt den lange rejse for at kunne give folk sikre oplevelser i naturen. En rejse, som tager dem ud forbi stejle klipper, tæt tåge, snedækkede landskaber og store bjerge så langt øjet rækker. For at komme igennem uddannelsen skal de have styr på alle de forskellige slags kompetencer.

Vi hører fra legendariske europæiske bjergguider om de udfordringer, som hver enkelt tur som guide giver, og hvordan jobbeskrivelsen af en bjergguide har ændret sig gennem årene. Bianca og Finn er nødt til at opnå en meget høj standard på tværs af en bred vifte af færdigheder – herunder i mørke og i meget ugunstige vejrforhold. Det bliver hurtigt klart, at deres karrierevalg vil skubbe deres fysiske og mentale grænser.

Nordisk premiere på NAFF

Awards:
Bi-monthly Winner – White Deer International Film Festival
Semi-Finalist – Athletic Inspiration Film Festival


Medvirkende: Bianca Schöferle, Finn Koch
Instruktør: Alexander Hick
Tyskland, 2020
DCP, 90 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Nordic Adventure Film Festival

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>