And the Birds Rained Down

Louise Archambault, 2019

Tre pensionerede venner – Boychuck, Charlie og Tom – bor i de store Abititi-skove i det sydvestlige Quebec. Her lever de et ret harmonisk og uspoleret liv bevidst afsondret fra civilisationen. De går på jagt, bader i skovsøerne og får regelmæssige forsyninger sendt af den yngre Steve, der også plejer deres lille cannabis-plantage.

Da Boychuck dør, opstår et hul i det lille kredsløb. Men så dukker Steve op med sin psykisk syge tante Gertrude, der nægter at vende tilbage til hospitalet. Hun slår sig for et par dage ned i de majæstætiske omgivelser, der bringer hende tilbage til barndommens land, men bliver hurtigt knyttet til dette fredelige sted i omsorgsfulde menneskers nærhed, hvor hun omsider kan glemme sit liv med smerter.

Men endnu en overraskelse følger. Researcheren Raphaëlle, der interviewer øjenvidner til legendariske skovbrande i forbindelse med et museumsprojekt, opdager ved et tilfælde genstande efterladt af Boychuck, som tvinger gamle sandheder – og gamle mænd – ud i offentligheden.


Medvirkende: Andrée Lachapelle, Gilbert Sicotte, Rémy Girard
Original titel: Il pleuvait des oiseaux
Instruktør: Louise Archambault
Canada, 2019
DCP, 137 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – EVENTS i februar-marts

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>